Så var VM äventyret över

Igår tog resan slut, våra svenska killar föll och vi med dem i åttondelen mot Polen med 4 mål. Slutresultat 20-24. Enligt experter gjorde inget av lagen någon höjdarinsats, då nyckelspelare var borta från båda lagen. Men det var en väldigt spännande match ända fram till de sista minuterna. Tråkigt att det massiva publikstödet uteblev på svensk-läktaren som ofta kan lyfta upp ett lag en extra nivå.

Tack alla Qatar-svenskar för ert stora engagemang och glädje på läktaren under matcherna! Tror också att familj och vänner hemma i Sverige har tyckt det varit kul att få en skymt av oss i TV. Det var roligt så länge det varade och nu önskar vi killarna i laget lycka till i EM och med missionen att säkra en OS-biljett därigenom istället.

Inget mer att göra, vi får helt enkelt återgå till våra fantastiska vardagsliv med sol och värme, kanske softa lite vid poolen i helgen eller smörja kråset på någon brunch…. och ladda för nästa evenemang. Något som är säkert är att svenska atleter kan räkna med starkt stöd när de kommer till ”vår” stad!

Det här inlägget postades i Allmän information. Bokmärk permalänken.