Aktiviteter för stora och små 22 januari

SAQ inbjuder dig till en halvdag med allehanda aktiviteter för stora och små.
När: fredagen den 22 januari, klockan: 9:00-14:00.
Plats: International School of London Qatar
Anmäl er på svenskariqatar@hotmail.com senast onsdagen den 20 januari

Samling i sporthallen kl 9 för lite bordtennis och innebandy. Från halv elva har vi också tillgång till fotbollsplanen och vad passar väl bättre än klassisk brännboll. Ett par grillar kommer att vara igång runt lunchtid så ta gärna med något att äta och dricka. Däremellan kommer fika…. Så ta med korg med vad du gillar

Bokbytardags
Du som har utlästa böcker påsvenska för små och stora och vill ha något nytt att läsa kan ta med dig vad du har och gå hem med något nytt. Överblivna böcker kommer att lämnas till ambassaden för uppbyggnad av ett mindre svenskt bibliotek.

Samma dag, mellan 12-15 anordnar skolan en loppmarknad med allehanda ting. Här finns chansen att göra diverse fynd. Alla intäkter från loppisen går till välgörenhet.

Väl mött!
Styrelsen SAQ

Det här inlägget postades i Aktivitet. Bokmärk permalänken.