Finnkampen 19:e februari

S12644663_749893517498_8521079811532963240_nvenskar i Qatar: Finnarna i Qatar är redo att ta sig an Sverige i Qatars första finn- kamp. Finnkampen är denna fredag, 19:e februari, med samling kl. 15.00 på Qatar Finland International School, nära IKEA och International School of London. Det vinnande laget kommer först att komma att koras efter matcher i fotboll, innebandy, pingis, bordshockey och möjligtvis en femte sport (TBD).

Om ni är intresserade, vänligen skriv till Erik Helin, ehelin@qatar.cmu.edu, senast på torsdag eftermiddag.  Juha och jag har även bokat bord Boston’s bar i det nyöppnade Rotana City Center Hotel och behöver veta som senast i kväll (onsdag) vilka som kommer.
Jag hoppas vi kan ställa ett slagkraftigt lag på benen och sätta finnarna på plats.

Upp till kamp och försvara den svenska fanan!

Med vänliga hälsningar,
Erik Helin
SAQ

Det här inlägget postades i Allmän information. Bokmärk permalänken.