2016 års golfmästare är korad!

saq-2016Så var 2016 års golfsegrare korad!

Grattis Björn Lundström!

Även gratulationer till tvåan Mikael Tyrling och trean Claes Byberg. Priset om längsta drive tog Erik Helin hem och Micke Tyrling vann närmast hål. Camilla Lundström blev bästa dam. Grattis till alla våra vinnare!

Övriga deltagare; Johan Börsjö, Lars Wahlqvist, Kristian Sivander, Daniel Nordberg, Jonas Wadström, Gustaf Hannerz, Bengt Fogdestam, Mikael Korvi, Patric Lundin, Madeleine Olsson, Therese Sivander och Madelene Svensson. Vi fick trösta oss med härligt sällskap och fint väder. Och helt enkelt komma igen till nästa år!

Stort tack till våra sponsorer; GAC, Madeleine Olsson, Annelie Tyrling, Safegate, Golfshopen. Även tack till Sportwell som gav oss ett riktigt bra pris på vår nya, fina och stora vandringspokal!

Sist men inte minst, tack till tävlingsledningen Kristian Sivander och Claes Byberg.

Det här inlägget postades i Allmän information. Bokmärk permalänken.