Mingel den 11:e februari!

Hej alla kära medlemmar & vänner till SAQ🇸🇪🇶🇦 

Vi är glada att meddela att vi kommer arrangera vårt första event på väldigt lång tid, hurra!!

Vi kommer att köra ett get-together den 11e Februari kl 18:30 till 20:30 på JW Doha, Marriott Marquis City Center (fd Shangri La) pool deck, 7th floor, utomhus, vi har ett max antal för 30 personer, vi kommer sitta max 5 personer tillsammans, det kommer serveras fantastisk finger food meny & soft drinks beverages, vill man ha ngt annat att dricka, kommer det finnas en bar med happy hour priser, vi kommer ha ett roligt raffle med fina priser, vi kommer att ha kul & det kommer bli fantastiskt att ses, pris per person är 150 QR, som betalas till oss när ni kommer, RSVP är obligatoriskt, dels för hotellets skull för att kunna beräkna maten osv. samt för oss, så vi vet hur mycket vi ska förskottsbetala.

Ni meddelar oss via email; svenskariqatar@hotmail.com

Givetvis så är detta evenemang enligt reglerna från våra myndigheter, man visar sin gröna EHTERAZ app, vi håller avstånd, vi får tyvärr inte kramas, men, vi får iaf ses & träffas!

Hoppas ni är lika glada som vi för detta & att vi ses den 11e Februari.

RSVP senast den 4e Februari🇸🇪🇶🇦


Det här inlägget postades i Allmän information. Bokmärk permalänken.